Hyvästä tunnetilasta positiivinen muistijälki

Hyvin toteutettu tilaisuus auttaa myynnissä ja markkinoinnissa pitkään. Hyvässä tunnetilassa asiakkaat ovat vastaanottavaisempia ja muistijäljet vahvempia. Kysy miten voin Bisnestaikurina rakentaa esitykseni teidän tavoitteiden pohjalta!

Myynnillisten tilaisuuksien lisäksi on tilaisuuksia, joihin kaivataan viihdettä ja kevyempää ohjelmaa. Minulla on valmiiksi suunniteltuja useassa erilaisessa tilaisuudessa testattuja esityksiä, jotka sopivat erityisen hyvin esimerkiksi pikkujouluihin, henkilöstötilaisuuksiin tai juhliin.

Hyväntuulinen lavaesitys täynnä vahvaa taikuutta, tilanne komiikkaa ja yhdessä kokemista. Esityksen aikana opitaan hyödyllisiä business taitoja sekä viihdytään taikuuden maailmassa. Osa katsojista pääsee lavalle avustamaan taikuria, muiden osallistuessa paikoiltaan. Interaktiivinen esitys, joka saa ihmiset hymyilemään ja nauttimaan illasta, sekä miettimään businesta eri näkövinkkelistä. Esityksen pituus n. 30 minuuttia. Esityksestä mahdollista tehdä myös lyhyempi 15 minuutin versio. Esitys sopii yli 30 hengen yleisöille

Taikuri kiertelee pöydissä, seurueesta toiseen tuoden taikuuden lähelle, ihmisten käsiin ja ajatuksiin. Tilanne komiikka ja vahvat efektit tekevät tästä kokemuksesta vaikuttavan ja sen muistaa pitkään. Tunnelma nousee ja ihmiset viihtyvät. Temput ja niiden aiheet on valittu auttamaan ihmisiä tutustumaan ja herättämään keskustelua. Helppoja keskustelunaiheita asiakkaillesi ja henkilökunnallesi. Esityksen pituus n. 10 min/pöytä/seurue.

Pienille ryhmille suunniteltu esitys vaikka neukkariin. Interaktiivista taikuutta, huumoria, vahvaa taikuutta ja ajatus, mitä jos minulla olisi nuo kyvyt neuvottelupöydässä. Esitys sopii vaikka johtoryhmälle tai omalle henkilökunnalle. 30 minuutin esitys max 30 hengen yleisölle.

Bio

Olen Juha Laurila eli Taikuri Laurila. Aloitin ammattilaisena toimimisen 2006. Sitä ennen vuonna 1996 harrastuksesta alkanut ammatti on vuosien saatossa pitänyt sisällään niin teatterityötä, opetustehtäviä kuin lukuisia erilaisia yritystilaisuuksia messuista pikkujouluihin.

Tänä päivänä toimin Bisnestaikuuden suunnannäyttäjänä yritysten tilaisuuksissa mm. messuilla ja mottoni onkin  ”Minulle on tärkeätä, että asiakkaani saavuttaa tilaisuuden tavoitteet avullani.”

Laaja kokemus eri tilanteiden ja tilaisuuksien myötä on tehnyt minusta vahvan ammattilaisen.

Taikuri Laurila
Bisnestaikuri 

Juha Laurila
040 576 9448
juha@bisnestaikurit.fi

Jokaisella menestyvällä taikurilla on takanaan hyvät yhteistyökumppanit

Bisnestaikurit näyttävät miten messuilta saadaan huipputuloksia!

Messuosastosuunnittelija Laura Keskitalo suunnittelee myynnillisen messuosaston.
Myynninvalmentaja Reijo Mylläri sparraa myyjäsi huippukuntoon!

Lisäksi koko BNI-verkostoni on käytettävissäsi.

Ota yhteys

    Asiakkaidemme tietosuoja on meille tärkeää ja haluamme toimia tietosuojaan liittyvissä asioissa mahdollisimman läpinäkyvästi. Lue lisää tietosuojaselosteestamme (GDPR).