Pyöreät vuodet, sukujuhlat, illanistujaiset, synttärit, hääpäivä, grillibileet …

Ystävien ja sukulaisten kanssa on mukava kokoontua yhteen merkkipäivinä tai juhlia muuten vaan. Taikuus sopii loistavasti tilaisuuden tunnelman nostajaksi ja keskustelun aiheeksi. Taikuri luo helposti taianomaisen tunnelman, jonka kautta juuri sinun juhlasi muistetaan!

Hyväntuulinen lavaesitys täynnä vahvaa taikuutta, tilanne komiikkaa ja yhdessä kokemista. Osa katsojista pääsee lavalle avustamaan taikuria, muiden osallistuessa paikoiltaan. Interaktiivinen esitys, joka saa ihmiset hymyilemään ja nauttimaan illasta. Esityksen pituus n. 30 minuuttia. Esityksestä mahdollista tehdä myös lyhyempi 15 minuutin versio.

Taikuri kiertelee pöydissä, seurueesta toiseen tuoden taikuuden lähelle, ihmisten käsiin ja ajatuksiin. Tilanne komiikka ja vahvat efektit tekevät tästä kokemuksesta vaikuttavan ja sen muistaa pitkään. Tunnelma nousee ja ihmiset viihtyvät. Esityksen pituus n. 10 min/pöytä/seurue.

Ihmiset kerääntyvät pöydän ääreen kokemaan jotain ihmeellistä, yhdessä. Tunnelma on lämmin ja intiimi. Taikuus tapahtuu ihmisten ympärillä ja heissä. Taikuri esitys täyttä taikaa, jossa yleisö on osa esitystä ja jopa välillä pääroolissa, kuka lopulta onkaan illan tähti. 30 minuutin esitys noin 30 hengen yleisölle.

Bio

Olen Juha Laurila eli Taikuri Laurila. Aloitin ammattilaisena toimimisen 2006. Sitä ennen vuonna 1996 harrastuksesta alkanut ammatti on vuosien saatossa pitänyt sisällään niin teatterityötä, opetustehtäviä kuin lukuisia erilaisia yritystilaisuuksia messuista pikkujouluihin.

Tänä päivänä toimin Bisnestaikuuden suunnannäyttäjänä yritysten tilaisuuksissa mm. messuilla ja mottoni onkin  ”Minulle on tärkeätä, että asiakkaani saavuttaa tilaisuuden tavoitteet avullani.”

Laaja kokemus eri tilanteiden ja tilaisuuksien myötä on tehnyt minusta vahvan ammattilaisen.

Taikuri Laurila
Bisnestaikuri 

Juha Laurila
040 576 9448
juha@bisnestaikurit.fi

Jokaisella menestyvällä taikurilla on takanaan hyvät yhteistyökumppanit

Bisnestaikurit näyttävät miten messuilta saadaan huipputuloksia!

Messuosastosuunnittelija Laura Keskitalo suunnittelee myynnillisen messuosaston.
Myynninvalmentaja Reijo Mylläri sparraa myyjäsi huippukuntoon!

Lisäksi koko BNI-verkostoni on käytettävissäsi.

Ota yhteys

    Asiakkaidemme tietosuoja on meille tärkeää ja haluamme toimia tietosuojaan liittyvissä asioissa mahdollisimman läpinäkyvästi. Lue lisää tietosuojaselosteestamme (GDPR).